Зимска школа флауте ФЛАРТ 2022.

Из године у годину се све више радујемо нашим музичко-флаутистичким дружењима.

Од срца вас позивамо на пету по реду ФЛАРТ школу флауте!

Дружићемо се од 9 до 13. јануара на истом месту које волимо – у Еколошком центру „Радуловачки“ у Сремским Карловцима. 

Пријаве су отворене до 15. децембра, на следећем ЛИНКУ.

Више информација вас очекује кликом на ОВАЈ ЛИНК.

ДОБРОДОШЛИ!

Фотографије са зимске школе флауте ”ФЛАРТ” 2021.

„А када се утисци слегну и прође време, све буде драже. У сенци остане умор и неспавање, а попут сунца греје срећа, испуњење и задовољство. Због тога и постоје ФЛАРТ школе флауте, првенствено да се љубав према музици и нама најлепшем инструменту дели, много тога научи и у томе искрено ужива. На моје велико задовољство смо се по трећи пут окупили средином јануара да све то и потврдимо. Екипу (дивне људе из Еколошког центра Радуловачки, породицу Љубичић, драгог Филипа) нисам мењала, нити ћу, јер су сви они, поред драге деце, подједнако заслужни за осмехе на нашим лицима и диван осећај када се све заврши.

Док призивам и жељно ишчекујем да нам се врати “стара нормалност”, унапред се радујем новој, летњој школици средином августа, када ћемо се поново окупити, у надам се другачијим условима, којих смо сви ми већ дуго “гладни”. ❤️🎶“

Marijana Josipović Mirković

Зимска школа флауте ФЛАРТ

Позивамо Вас на још једно, овог пута зимско флаутистичко дружење у Сремским Карловцима и дивном простору Еколошког центра Радуловачки! Надамо се да ће прилике дозволити да у Нову 2021. годину упловимо на најлепши могући начин, уз музику, радно, али проткано радошћу, задовољством, уживањем, заједничким музицирањем и дружењем.

Више детаља можете прочитати на ЛИНКУ.

Пријаве су отворене на ЛИНКУ до 10. децембра.

ДОБРО НАМ ДОШЛИ! 🙂

Фотографије са летње школе флауте ”Фларт”

”Ништа на свету не може тако да усрећи, орасположи, подигне, врати веру у добро као деца.❤️

Мени су одувек била највећа инспирација у свему што радим, а када се то споји са неизмерном љубављу према животном позиву, онда задовољству и испуњењу нема граница. Бескрајно хвала овој дивној деци са којима смо провели прелепих пет дана у оквиру ФЛАРТ- ове летње школе флауте у Сремским Карловцима. Још једном смо се уверили да је управо ово мало место савршено за нашу причу. Предиван простор Еколошког центра Радуловачки пет дана је био испуњен звуцима флауте, дечијим смехом и игром. И било нам је мало тих пет дана. Мало да у њих стане оно што је животно најважније: пријатељство, радост, осмех, дружење, здравље, природа, музика… оно што нам је протеклих пар месеци највише недостајало. До наредног дружења на све лепо што смо понели пуних срца из Карловаца сећаће нас ове дивне фотографије. Иза сваке од њих се крију приче, наше, посебне, искрене, топле. Из неких смо много научили захваљујући драгој Наталији Јовић, која нас је подсетила колико је важно да чувамо и пазимо своје тело, јер само уколико смо здрави и осећамо се добро то што радимо има смисла. Упознали смо се са свим врстама флаута, истински уживали у њиховом звуку свирајући уз сјајну пратњу свима нам драгог Филипа Милисављевића. Уживали смо у делима филмске и уметничке музике, соло и у оквиру камерних састава, али и у сјајним, с љубављу припремљеним јелима породице Љубичић. Још да су дани могли да трају 36 сати, па да смо могли мало више и да спавамо, где би нам крај био. 🙂“

Маријана Јосиповић Мирковић

Пријем нових чланова, септембар 2020.

Још једна распевана музичко – школска година почиње! ❤️🎶❤️
Музички центар „Орфеј“на Новом насељу позива сву децу узраста од 3 до 15 година да постану његови чланови. 🙂

Музичко -едукативни програми:

“БЕБА“ ОРФЕЈ – за децу од 3 године
ОРФЕЈ 1 – за децу од 4 и 5 година
ОРФЕЈ 2 – за децу од 6 година
МУЗИКОЉУПЦИ И ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК – за децу од 3 до 5 година
ОРФЕЈ ИНСТРУМЕНТ – за децу од 7 и више година
(флаута, клавир, хармоника и гитара)
ОРФЕЈ ХОР – за децу од 7 до 15 година

Предавачи су професори музичких школа са вишегодишњим педагошким и извођачким искуством, као и великим бројем личних и ученичких награда и признања.
„Орфеј“ има велико срце и прима све оне који желе са нама да деле љубав и искреност у чаробном свету музике.
СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ МОЖЕТЕ ДОБИТИ НА БРОЈ ТЕЛЕФОНА : 064/2419509

https://www.youtube.com/channel/UCIBGvbKvMH58UJ_kyQgDLEQ

Фларт 2020 – летња школа флауте

Таман су нам се слегли предивни утисци са зимске школе. Уживали смо у Сремским Карловcима у зимском руху, грејала нас је музика и крунисали смо дружење сјајним концертом. Сада је време да најавимо ЛEТЊУ ШКОЛУ ФЛАУТE ФЛАРТ!

Флајер се налази на линку —> https://tinyurl.com/letnjaskolaflart

Пријаве су у току, upitnikflart и то до 10. јуна.
Чека вас много изненађња, радионица, активности… и све то у предивном амбијенту Еколошког Центра Радуловачки!
Добродошли на летњу школу флауте Фларт!

ФЛАРТ 2020.

Музички центар „Орфеј“ Вас позива на ЗИМСКУ ШКОЛУ ФЛАУТЕ, која се одржава у оквиру низа кутлурно – едукативних манифестација за флаутисте под називом „ФЛАРТ“.

Шта је ФЛАРТ?

Иза овог необичног назива крије се љубав и искрена жеља да се кроз различите видове флаутског музичког стваралаштва утиче на развој флаутске уметности у Србији. Зимска и летња школа флауте, занимљива и корисна предавања за ученике и наставнике, окупљања наставника у циљу размене искустава и идеја, организација јавних наступа, концерата, фестивала, стручних скупова и семинара за флаутисте, сарадња са колегама из земље и региона, представљају само неке од активности којима ће се ФЛАРТ бавити.

Зимска школа флауте ће се одржати у периоду од 30. јануара до 2. фебруара 2020. године у Еколошком центру „Радуловачки“ у Сремским Карловцима, а предавачи су мр Маријана Јосиповић – Мирковић и мр Јелена Крмпотић – Борбељ, професорице флауте у ОМШ „Јосип Славенски“ у Новом Саду.

У оквиру зимске школе флауте, одржаће се и семинар за наставнике под називом „Добра постура у служби културе тела“. Семинар је акредитован од стране Завода за унапређивање образовања и васпитања (ЗУОВ) (под каталошким је бројем 244). Аутори и реализатори семинара су Љиљана Катунац, струковни физиотерапеут, (Центар за корекцију деформитета кичме „Физиобаланс“) и Наталија Јовић, сертификовани наставник Александер технике и дипломирани флаутиста (МШ „Марко Тајчевић“, Удружење BMRA).

Детаљне информације у вези са зимском школом флауте, начином њене реализације, предавачима и семинаром за наставнике, можете погледати овде, или позвати један од бројева телефона 064/2419509 и 064/1564452.

ПРИЈАВА ЗА ЗИМСКУ ШКОЛУ ФЛАУТЕ

ПРИЈАВА ЗА СЕМИНАР

Сви учесници ће након евидентиране пријаве бити контактирани лично.

Упис 2019/2020

Упис нових чланова је у току. Све информације можете прочитати кликом на фотографију која се налази испод текста. Очекујемо Вас са радошћу.

Стручни скуп за наставнике хармонике

Музички центар „Орфеј“ организује стручни скуп за наставнике хармонике.

Стручни скуп под називом „Примена позиција у прстореду за дугметарску хармонику“ ће бити одржан 6. фебруара 2019. са почетком у 12 часова у сали за састанке Хотела „Велики“ у Новом Саду, у улици Николе Пашића 24.

Реализатор стручног скупа је Драган Мирковић, наставник хармонике и руководилац стручног већа хармонике у Музичкој школи „Исидор Бајић“ у Новом Саду.

Стручни скуп је акредитован од стране Завода за унапређивање образовања и васпитања (ЗУОВ). Учесници добијају званично уверење о учествовању на стручном скупу и 1 (један) бод за стручно усавршавање.

Рок за пријављивање је 1. фебруар 2019.

Овде можете погледати УПУТСТВО ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ са подацима за уплату котизације и ПРЕЛИМИНАРНИ ПЛАН РАДА стручног скупа.

За све додатне информације можете нам се обратити путем странице за КОНТАКТ или позивом на број телефона 064/2953959 (Драган Мирковић).

Упис 2018/2019

Упис нових чланова је у току. Све информације можете прочитати кликом на фотографију која се налази испод текста. Очекујемо Вас са радошћу.