ФЛАРТ 2020.

Музички центар „Орфеј“ Вас позива на ЗИМСКУ ШКОЛУ ФЛАУТЕ, која се одржава у оквиру низа кутлурно – едукативних манифестација за флаутисте под називом „ФЛАРТ“.

Шта је ФЛАРТ?

Иза овог необичног назива крије се љубав и искрена жеља да се кроз различите видове флаутског музичког стваралаштва утиче на развој флаутске уметности у Србији. Зимска и летња школа флауте, занимљива и корисна предавања за ученике и наставнике, окупљања наставника у циљу размене искустава и идеја, организација јавних наступа, концерата, фестивала, стручних скупова и семинара за флаутисте, сарадња са колегама из земље и региона, представљају само неке од активности којима ће се ФЛАРТ бавити.

Зимска школа флауте ће се одржати у периоду од 30. јануара до 2. фебруара 2020. године у Еколошком центру „Радуловачки“ у Сремским Карловцима, а предавачи су мр Маријана Јосиповић – Мирковић и мр Јелена Крмпотић – Борбељ, професорице флауте у ОМШ „Јосип Славенски“ у Новом Саду.

У оквиру зимске школе флауте, одржаће се и семинар за наставнике под називом „Добра постура у служби културе тела“. Семинар је акредитован од стране Завода за унапређивање образовања и васпитања (ЗУОВ) (под каталошким је бројем 244). Аутори и реализатори семинара су Љиљана Катунац, струковни физиотерапеут, (Центар за корекцију деформитета кичме „Физиобаланс“) и Наталија Јовић, сертификовани наставник Александер технике и дипломирани флаутиста (МШ „Марко Тајчевић“, Удружење BMRA).

Детаљне информације у вези са зимском школом флауте, начином њене реализације, предавачима и семинаром за наставнике, можете погледати овде, или позвати један од бројева телефона 064/2419509 и 064/1564452.

ПРИЈАВА ЗА ЗИМСКУ ШКОЛУ ФЛАУТЕ

ПРИЈАВА ЗА СЕМИНАР

Сви учесници ће након евидентиране пријаве бити контактирани лично.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.