FLART 2020.

Muzički centar „Orfej“ Vas poziva na ZIMSKU ŠKOLU FLAUTE, koja se održava u okviru niza kutlurno – edukativnih manifestacija za flautiste pod nazivom „FLART“.

Šta je FLART?

Iza ovog neobičnog naziva krije se ljubav i iskrena želja da se kroz različite vidove flautskog muzičkog stvaralaštva utiče na razvoj flautske umetnosti u Srbiji. Zimska i letnja škola flaute, zanimljiva i korisna predavanja za učenike i nastavnike, okupljanja nastavnika u cilju razmene iskustava i ideja, organizacija javnih nastupa, koncerata, festivala, stručnih skupova i seminara za flautiste, saradnja sa kolegama iz zemlje i regiona, predstavljaju samo neke od aktivnosti kojima će se FLART baviti.

Zimska škola flaute će se održati u periodu od 30. januara do 2. februara 2020. godine u Ekološkom centru „Radulovački“ u Sremskim Karlovcima, a predavači su mr Marijana Josipović – Mirković i mr Jelena Krmpotić – Borbelj, profesorice flaute u OMŠ „Josip Slavenski“ u Novom Sadu.

U okviru zimske škole flaute, održaće se i seminar za nastavnike pod nazivom „Dobra postura u službi kulture tela“. Seminar je akreditovan od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja (ZUOV) (pod kataloškim je brojem 244). Autori i realizatori seminara su Ljiljana Katunac, strukovni fizioterapeut, (Centar za korekciju deformiteta kičme „Fiziobalans“) i Natalija Jović, sertifikovani nastavnik Aleksander tehnike i diplomirani flautista (MŠ „Marko Tajčević“, Udruženje BMRA).

Detaljne informacije u vezi sa zimskom školom flaute, načinom njene realizacije, predavačima i seminarom za nastavnike, možete pogledati ovde, ili pozvati jedan od brojeva telefona 064/2419509 i 064/1564452.

PRIJAVA ZA ZIMSKU ŠKOLU FLAUTE

PRIJAVA ZA SEMINAR

Svi učesnici će nakon evidentirane prijave biti kontaktirani lično.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.